Ψυχαναλυτική ερμηνεία της θρησκείας : η πρώτη προσέγγιση της θρησκείας στην ιστορία της ψυχανάλυσης : η θεωρία του Φρόυντ για την ψυχική πηγή της θρησκείας ως οιδιπόδεια αμφιρροπία προς το φόβο και την αγάπη - Μακράκης, Μιχάλης Κ., 1923-2016 (Αρμός, 1995)
Ψυχαναλυτική ερμηνεία της θρησκείας : η πρώτη προσέγγιση της θρησκείας στην ιστορία της ψυχανάλυσης : η θεωρία του Φρόυντ για την ψυχική πηγή της θρησκείας ως οιδιπόδεια αμφιρροπία προς το φόβο και την αγάπη / Μιχ. Κ. Μακράκη.