Η διαθεματική διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών στο ελληνικό σχολείο - Κόπτσης, Αλέξανδρος (Βάνιας, 2006)
Το βιβλίο αυτό επιδιώκει να προτείνει τρόπους εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του μαθήματος Θρησκευτικών με την εφαρμογή της διαθεματικότητας και τη σύνδεση των χριστιανικών εννοιών με άλλα σχολικά μαθήματα.