Διακονια και λόγος : χαριστήριος τόμος προς τιμήν του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου (Αρμός, 2004)
Με τη συμπλήρωση 30 χρόνων Αρχιερατείας και 40 περίπου χρόνων διακονίας εις τον Αμπελώνα του Κυρίου, οι εκδόσεις Αρμός θεώρησαν σκόπιμο να εκδόσουν Χαριστήριο Τόμο, ως ελάχιστο δείγμα τιμής, σεβασμού και αγάπης προς τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον πνευματικό ηγέτη, τον επιστήμονα, τον μαχητή της Ορθοδοξίας, ο οποίος παιδιόθεν διακονεί την Εκκλησία τον Χριστού με ζήλο, τόλμη, υπομονή και αφοσίωση.