Χριστιανική ηθική. - Μαντζαρίδης, Γεώργιος Ι., 1935- (Πουρναράς, 2006)
Η έννοια της ηθικής έγινε ιδιαίτερα επίκαιρη στην εποχή μας. Όλοι πλέον μιλούν για ηθική. Και συμβαίνει αυτό, όχι μόνο γιατί η κατάφωρη παραβίαση προκαλεί ανησυχίες και αντιδράσεις, αλλά και γιατί η επίμονη επίκλησή της χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την ανηθικότητα.