Άπαντα : ο Κοραής και το 21, πατρίδα και ελευθερία, πολιτιστική επιστήμη. - Κοραής, Αδαμάντιος, 1748-1833 (Ελληνικά Βοηθήματα Σπουδών, 1970)
Προετοιμασία των Ψυχών -- Αναστασις του Γένους -- Πολιτική επιστήμη