Σχολικές γιορτές για νηπιαγωγεία και δημοτικά - Κυριοπούλου, Βασιλική
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νηπιαγωγούς και δασκάλους, αποσκοπώντας να τους βοηθήσει στη διοργάνωση των εορτασμών εθνικών επετείων κα άλλων σχολικών εκδηλώσεων. Ασφαλώς δεν είναι μοναδικό στο είδος του. Σίγουρα, όμως, ως εγχειρίδιο θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό για το χρήστη, εφόσον α) είναι πλούσιο σε ύλη, και β) περιλαμβάνει σύγχρονους και νέους δημιουργούς παράλληλα με τους κλασικούς λογοτέχνες. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη ύλη σχετικά με τις μικρές τάξεις των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων.