Κείμενα της πατρίδας - Σπυροπούλου, Ζωή Θ. (Gutenberg, 1991)
Ένα βιβλίο εργαλείο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Κείμενα βασισμένα στην ιστορική αλήθεια και τη λαϊκή μας παράδοση, που βλέπουν τα γεγονότα σφαιρικά και είναι διαποτισμένα από την αγάπη του ανθρώπου για ΕΙΡΗΝΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Περιέχει κείμενα, ηχητικά, ποιήματα, πεζά, μαρτυρίες, ανακοινωθέντα, τραγούδια, Θεατρικά, έθιμα, κάλαντα, ανέκδοτα, ιστορικά ντοκουμέντα. Ενα βιβλίο απαραίτητο για τις σχολικές γιορτές.