Ο γυναικολόγος : ιατρική εγκυκλοπαίδεια της γυναίκας : όλα για τη γυναίκα, η προετοιμασία της εγκύου, η υπέροχη στιγμή της γέννησης, όσα πρέπει να ξέρει η νέα μητέρα (Αλκυών, 2005)
Η ιδιαίτερη αξία του βιβλίου στηρίζεται στα απλά και κατανοητά κείμενα, που ενημερώνουν και συμβουλεύουν υπεύθυνα, ακόμα κι ένα κορίτσι νεαρής ηλικίας, στην πιο κατάλληλη στιγμή, για να μάθει κάποιος σωστά και υπεύθυνα για τη γυναικεία φύση. -Αντισύλληψη. Κοινωνικές μορφές σεξ. Καρκίνος του μαστού και της μήτρας. Οδηγός σωστής διατροφής. Εγκυμοσύνη. Τοκετός. -Ένα πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό, καθώς και εκατοντάδες σκίτσα, διαγράμματα και πίνακες διευκολύνουν απόλυτα την κατανόηση όλων των θεμάτων. -Το έργο είναι απαραίτητο σε κάθε γυναίκα, που ζητάει υπεύθυνες απαντήσεις.