Η ζωή σε κοινωνία και σε μεταμόρφωση - Βαρθολομαίος, Αγιορείτης Ιερομόναχος (ILP Productions, 2005)
Σκεφτήκατε ποτέ πώς θ αλλάξει η ζωή μας αν απογυμνώσουμε τον συνάνθρωπό μας από τα ελαττώματα και τα πάθη μας; Ένα πάψουμε κάποια στιγμή να τον κοιτάζουμε μέσα από τα θελήματα και τις επιθυμίες μας. Εάν δηλαδή βγάλουμε από πάνω του το προσωπείο που του φορέσαμε. Μήπως τότε δούμε το αληθινό του πρόσωπο, μήπως τότε τον αγαπήσουμε αληθινά και η ζωή μας γίνει τόσο διαφορετική;