Πώς να χαρείτε τη ζωή σας - Peale, Norman Vincent (Πουρναράς, 1991)
Αυτός ο δυναμικός οδηγός για μια καρποφόρα και χαρούμενη ζωή, γραμμένος από ένα φημισμένο ιερέα για εκατομμύρια ανθρώπους, σού δείχνει: - Πως να θέσεις σε ενέργεια τη θετική σκέψη - Πως να χρησιμοποιείς την εξαίρετη δύναμη της πίστης - Πως να διδάσκεσαι από τα λάθη σου - Πως ο ενθουσιασμός σου μπορεί να κάνει θαύματα - Πως να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση - Πως να ζήσεις χωρίς πόνο και βάσανα - Πως να απαλλαγείς από την κατάθλιψη και να ζήσεις με ζωντάνια.