Ο μέγας συναξαριστής της ορθοδόξου εκκλησίας. ([χ.ό.], 2002)
Περιέχων τα Απολυτίκια, Κοντάκια και Μεγαλυνάρια των καθ' όλων το έτος τελούμενων Δεσποτικών και Θεομητρικών εορτών και των εορταζομένων Αγίων