Το κεντρί του θανάτου : πνευματική θεώρηση αντιμετώπισης του προβλήματος των ναρκωτικών : η θεμελίωση της πνευματικής στο βίο των νέων - Αββακούμ, Αγιορείτης Μοναχός (Παναγόπουλος, 2002)
Πνευματική θεώρηση αντιμετώπισης του προβλήματος των ναρκωτικών. Η θεμελίωση της πνευματικότητας στο βίο των νέων.