Νέος συναξαριστής της Ορθοδόξου Εκκλησίας. - Μακάριος Σιμωνοπετρίτης (Ίνδικτος, 2007)
Κυκλοφόρησε ο Όγδοος τόμος του Νέου Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας υπό Μακαρίου Σιμωνοπετρίτου. Εντός του ο αναγνώστης θα βρει το σύνολο των αγίων που η ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει τον μήνα Απρίλιο. Ο άγιος μεγαλομάρτυς Γεώργιος, η οσία Μαρία η Αιγυπτία και ο όσιος Ζωσιμάς, οι νεομάρτυρες της Λέσβου Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, ο άγιος Γρηγόριος ο Σιναΐτης, καθώς και άλλοι μάρτυρες, νεομάρτυρες του ελλαδικού χώρου αλλά και νεοφανείς άγιοι των ανατολικών Εκκλησιών φωτίζουν με τον βίο τους, το μαρτύριο τους, την κάθε μας ημέρα.