Ομολογιακή ένταξη, ή, Εκκλησιαστική διαφοροποίηση : τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της εκκλησιαστικής συνεργασίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας - Σαββάτος, Χρυσόστομος Ν., 1961 (Τέρτιος, 1993)
Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της εκκλησιαστικής συνεργασίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.