Να κινείς τα δικά σου νήματα : ψυχολογία καθημερινής συμπεριφοράς - Dyer, Wayne W. (Γλάρος, 1987)
Η ζωή είναι πολύ όμορφη, αρκεί να κινείς εσύ τα νήματα... Στον πυρήνα αυτού του σοφού και ευχάριστου βιβλίου βρίσκεται η πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να διαλέξουν ανάμεσα στη χαρά ή στη λύπη, στη νίκη ή στην ήττα. Ανεξάρτητα αν είσαι ένα υποταγμένο θύμα ή κυριαρχείς πάνω στη μοίρα σου, οι στρατηγικές και οι πρακτικές που προτείνει ο Ντύερ σ' αυτό το βιβλίο μπορούν να σε βοηθήσουν. Άλλωστε, σύμφωνα με την επωδό του, «Δεν χρειάζεται να ξαναγίνεις θύμα. ΠΟΤΕ!». Ο Δρ. Ντύερ, συγγραφέας του βιβλίου "Οι Περιοχές των σφαλμάτων σας", που γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία, έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον τομέα της ψυχολογίας της καθημερινής συμπεριφοράς. Με το νέο του βιβλίο "Να κινείς τα δικά σου νήματα", με απλότητα και σαφήνεια μας οδηγεί σε καινούριους δρόμους προσωπικής επιτυχίας, με την τέχνη της θετικής, δημιουργικής συμπεριφοράς.