Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα - Θεοδωρόπουλος, Επιφάνιος Ι., 1930-1989 (Ιερόν Ησυχαστήριον Κεχαριτωμένης Θεοτόκου, 2003)
Καταγεγραμμένες διδαχές του μακαριστού π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου γύρω από ποικίλα πνευματικά ζητήματα, όπως του πλούτου, της ελεημοσύνης , του όρκου, της κατάρας, της ελληνικής γλώσσας και των λατρευτικών κειμένων κ.α.