Λεξικό των -ισμών : από τον αβανγκαρντισμό στον ωφελιμισμό - Διαμαντίδης, Αντώνης (Γνώση, 2003)
Ένα λεξικό που δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να έχει μια συνοπτική άποψη για όρους και νεολογισμούς που έχουν χιλιοειπωθεί και για τους οποίους έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες από κορυφαίους και μη επιστήμονες. Ένα λεξικό με επιστημονικούς, θρησκευτικούς, καλλιτεχνικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, πολιτικούς, φιλοσοφικούς όρους με κοινό χαρακτηριστικό την κατάληξη -ισμός.