Αποτελεσματική διοίκηση : σκέψεις και συμβουλές - Κατσαλής, Αντώνιος (Κλειδάριθμος, 2001)
Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε εργαζόμενους που ασκούν διοίκηση, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Περιλαμβάνει συμβουλές ώστε να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις ικανότητες που χρειάζονται για να φέρουν αποτελέσματα. Δεν πρόκειται για ένα θεωρητικό βιβλίο, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό για άμεση χρήση. Μπορεί να το συμβουλευτεί κανείς περιστασιακά ή να αρχίσει να το μελετά από οποιαδήποτε σελίδα, και στη συνέχεια να κινηθεί με τυχαίο τρόπο. Χρειάζεται όμως προσοχή, επειδή τίποτα δεν μπορεί να εφαρμοστεί αποσπασματικά.