Ο αμαρτωλός Άγιος : περιστασιακές προσεγγίσεις για το 2000 έτος Όσκαρ Ουάϊλντ - Μακράκης, Μιχάλης Κ., 1923-2016 (Αρμός, 2000)
Περιστασιακές προσεγγίσεις για το 2000 έτος Όσκαρ Ουάιλντ με τη συμπλήρωση ενός αιώνα, του τελευταίου μιας χιλιετίας, από το θάνατο του Ιρλανδού συγγραφέα (30 Νοεμβρίου 1900)