Θρησκεύματα : βοήθημα για το γνωστικό αντικείμενο των θεολόγων - Θανόπουλος, Χρυσόστομος (Γρηγόρης, 2006)
Γενικά περιεχόμενα: Χριστιανισμός και σύγχρονος κόσμος Ιουδαισμός Ισλάμ Ινδουισμός-Γιόγκα Βουδισμός