Ερωτική και σεξουαλική συμπεριφορά - Scott, George Ryley (Θυμάρι, 1979)
Ο Δρ. Τζώρτζ Ρύλεϋ Σκωτ μας μιλά για όλα τα ψυχοσωματικά προβλήματα του γάμου και του σεξ. Είναι εκπληκτικό πόση άγνοια έχουν οι άνθρωποι πάνω στο θέμα αυτό, ακόμη και όταν πρόκειται για καλλιεργημένα άτομα. Το βιβλίο αυτό θα τους διαφωτίσει με τον καλύτερο τρόπο και θα συμβάλει πολύ σε μια ευτυχισμένη και αρμονική συζυγική ζωή. Επιδοκιμάζουμε και συνιστούμε ανεπιφύλακτα την «Ερωτική και Σεξουαλική Συμπεριφορά» σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες». (Ιατρικοί Times) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)