Διόσκορος και Σέβηρος : οι αντιχαλκηδόνιοι αιρεσιάρχαι : κριτική δύο διδακτορικών διατριβών (Μονή Οσίου Γρηγορίου, 2003)
Ἐπιστημονική θεολογική κριτική δύο διδακτορικῶν διατριβῶν, οἱ ὁποῖες ὑποστηρίζουν ὅτι οἱ αἱρεσιάρχαι Διόσκορος καί Σεβῆρος ἔχουν ὀρθόδοξη χριστολογική διδασκαλία. Συμβολή στόν διάλογο μέ τούς Ἀντιχαλκηδονίους.