Η Ανάσταση και η εικόνα - Quenot, Michel (Τέρτιος, 1998)
Το κεντρικό θέμα της Ανάστασης μέσα από πολλές εικόνες και τοιχογραφίες, συχνά άγνωστες, φωτισμένες με κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας και της ορθόδοξης Λειτουργικης. Περιέχει 66 έγχρωμες και 29 ασπρόμαυρες εικόνες.