Πολεμήστε τη φοβία σας και νικήστε - Lewis, David, 1942- (Βασιλείου, 1994)
Φοβάστε τους κλειστούς χώρους; Μήπως φοβάστε τα φίδια, τις αράχνες ή τις γάτες; Ή μήπως σας φοβίζει το να βγαίνετε έξω από το σπίτι; Μήπως συγκεκριμένοι άνθρωποι, καταστάσεις, αντικείμενα ή δραστηριότητες σας κάνουν νευρικούς χωρίς εύλογη αιτία; Αν νιώθετε μεγάλο άγχος για πράγματα που άλλοι άνθρωποι τα παίρνουν ως δεδομένα, ίσως να υποφέρετε από κάποια φοβία. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ούτε κάτι, για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Όσο και αν σας φαίνεται αδύνατο να τις αντιμετωπίσετε, μπορείτε να υπερνικήσετε με επιτυχία όλες τις φοβίες. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει το πώς. Ο David Lewis, κλινικός ψυχολόγος, περιγράφει πώς αναπτύσσονται οι φοβίες και εξηγεί πώς μπορούν να καταπολεμηθούν χρησιμοποιώντας μία απλή, πρακτική και δοκιμασμένη μέθοδο. Δε θα αισθανθείτε ποτέ ξανά φόβο.