Εμπειρίες της χάριτος του Θεού - Καψάνης, Γεώργιος Αν., Αρχιμανδρίτης (Μονή Οσίου Γρηγορίου, 1998)
Ἀληθινή ἐμπειρία τοῦ Θεοῦ ὑπάρχει μόνον στήν Ὀρθόδοξο Ἐκκλησία. Οἱ ἐκτός αὐτῆς ἐμπειρίες τοῦ Θεοῦ εἶναι νόθες καί ὁδηγοῦν σέ πλάνη.