Να μας φυλάνε : άγιοι προστάτες : ποιος, που, γιατί, πως (Μύρτος, 2004)
(. . .) Με βάση τα ιερά κείμενα αλλά και τη λαογραφία ξεχωρίζει τους Αγίους της Ορθοδοξίας ανά κατηγορίες προστατευτικής επίδρασης. Έτσι, θα γνωρίσουμε 300 Αγίους προστάτες που βρίσκονται κοντά μας σε κάθε έκφραση της καθημερινότητάς μας.