Ο λόγος του Θεού. - Διονύσιος Λ. Ψαριανός, Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, 1912-1997 (Αποστολική Διακονία, 2007)
Ανέκδοτα κείμενα-κηρύγματα του μακαριστού Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης Διονυσίου Λ. Ψαριανού αναφερόμενα στις ακίνητες εορτές της Εκκλησίας.