Με οδηγό την αλήθεια : βοηθήματα για εκκλησιαστική κατήχηση : παιδιών 12-14 ετών - Ευθύμιος Κ. Στύλιος, Επίσκοπος Αχελώου (Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 2003)
Βοηθήματα ορθόδοξης κατήχησης με τις θεμελιώδεις αλήθειες της πίστεώς μας. Απευθύνονται στα παιδιά όλων των ηλικιών και στοχεύουν στη διδασκαλία του ορθόδοξου τρόπου ζωής. Το θεματολόγιο χωρίζεται σε μικρές ενότητες μαθημάτων ανά ηλικίες κατηχουμένων.