200 σ'αγαπώ - Αγαπητός, Ιωσήφ Δ., 1919- (Φωτοδότες, 1998)
ΛΕΝΕ, και η ψυχή μας το βεβαιώνει, ότι ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αγαπά και να αγαπιέται. Η αγάπη είναι η τροφή της ύπαρξής του. Η ζωή του. Η χαρά του. Η ευτυχία του. Η αγάπη που δέχεται και που δίνει.