Αλληλογραφία - Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος, 1851-1911 (Νεοελληνική λογοτεχνία, 1981)
Παραλήπτες είναι ο πατέρας του, η μητέρα του, ο αδελφός του Γεώργιος, οι αδελφές του, ο Γαβριηλίδης Β., ο Βλαχογιάννης Γ., ο Παπαντωνίου Ζ., η Πολυξένη Μπούκη κ.ά.