Αλληλογραφία 1951-1971 - Σεφέρης, Γιώργος, 1900-1971 (Άγρα, 1998)
Η αλληλογραφία της συλλογής αυτής, γραμμένη στα αγγλικά, καλύπτει μια περίοδο είκοσι ετών: αρχίζει ένα χρόνο πριν από τη γνωριμία του Κίλη με τον Σεφέρη και τελειώνει λίγο πριν την αρρώστια του ποιητή το καλοκαίρι του 1971.