Οι σαρκοφάγοι του ελληνισμού - Διακογιάννης, Κυριάκος Ι., 1927-2018 (Μαλλιάρης Παιδεία, 2004)
"Το βιβλίο γράφτηκε σε μια δύσκολη περίοδο για τον τόπο και παρόλο που μεσολάβησε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πιστεύω ότι δεν παύει να είναι επίκαιρο και χρήσιμο -από ιστορικής πλευράς- για τον καθένα." Κυριάκος Διακογιάννης. Το βιβλίο είναι ανατύπωση της πρώτης έκδοσης και παραδίδεται ακέραιο, αυτούσιο, χωρίς προσθαφαιρέσεις, χωρίς την παραμικρή αλλοίωση.