Η αλήθεια για τα μάγια - Χριστόδουλος Κ. Παρασκευαΐδης, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, 1939-2008 (Χρυσοπηγή, 2006)
Η εμφάνιση της μαγείας στην εποχή μας έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής επιδημίας. Η Εκκλησία σαν φιλόστοργη μητέρα προσπαθεί με σύνεση να προστατεύσει τα παιδιά της. Το βιβλίο διευκρινίζει τι πρέπει να προσέχουμε σχετικά με τη μαγεία, ενώ διακριτικά μας συμβουλεύει για το πώς να φυλαχθούμε.