Εμφανίσεις και θαύματα αγγέλων (Μονή Παρακλήτου, 2007)
Τι είναι οι Άγγελοι; Πότε και γιατί δημιουργήθηκαν; Ποια είναι η φύση τους, ποιο το έργο τους, ποια η σχέση τους μ' εμάς τους ανθρώπους; Σ' αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα έρχεται ν' απαντήσει αυτό το βιβλίο, προσφέροντας συνάμα στους αναγνώστες του μιαν εντυπωσιακή συλλογή περιστατικών με εμφανίσεις και θαύματα των αγίων αγγέλων, ανθολογημένα από την Αγία Γραφή, από Συναξάρια και Γεροντικά, από τα ιστορικά ναών, μοναστηριών και προσκυνημάτων, καθώς και από σύγχρονες αγιορείτικες και άλλες διηγήσεις.