Γενική και ειδική διδακτική μεθοδολογία : ψυχοπαιδαγωγικά προβλήματα, παιδαγωγικά θέματα, σχέδια διδασκαλίας, διαθεματική προσέγγιση της σχολικής γνώσης - Κόφφας, Αλέξανδρος Κ. ([χ.ό.], 2005)
Το παρόν βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα των εκπαιδευτικών (Καθηγητών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών) όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της Εκπαίδευσης και βοηθάει ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. για διορισμό στη Δημόσια Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στα κεφάλαια του βιβλίου αυτού συμπεριλαμβάνονται όλα τα περιεχόμενα της εξεταστέας ύλης των Παιδαγωγικών, τα οποία ορίζονται τόσο για την "Πρώτη Θεματική Ενότητα: Γνωστικό αντικείμενο" (Σχέδια Διδασκαλίας) όσο και για τη "Δεύτερη Θεματική Ενότητα: Γενική και Ειδική διδακτική μεθοδολογία - Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα" των θεμάτων του διαγωνισμού αυτού.