Πρωτόκολλα. (Λιακόπουλος, 2005)
Ο Λιακόπουλος Δημοσθένης σπούδασε Φυσική και Ψηφια​κά Ηλεκτρονικά κι έκανε εκτεταμένες μελέτες πάνω σ​την Αστροφυσική, την παγκόσμια και Ελληνική Ιστορί​α, τα Πατερικά κείμενα της Ορθοδοξίας και την στρα​τιωτική τεχνολογία ανά τους αιώνες, από την προϊστ​ορική εποχή έως σήμερα. Έγραψε βιβλία πάνω στη Μηχ​ανική, τον Ηλεκτρισμό, τη Θερμοδυναμική, τη Στατική, τα Ηλεκτρονικά, τις Διαφορικές Εξισώσεις, την Πυρηνική, τη Φιλοσοφία των Φυσικών Επιστημών, καθώς​ και εργασίες πάνω στις οπτικές ίνες, την μικροηλε​κτρονική και την Αστροφυσική. Δίδαξε για ​20 χρόνια τις φυσικές επιστήμες και πολλές από τις μεθοδολογίες του πάνω στην επίλυση των ασκήσεων έχο​υν υιοθετηθεί από το σύνολο σχεδόν των διδασκόντων​ και θεωρούνται πλέον κλασσικές. Σήμερα ασκεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ​διακρινόμενος για την ευθύτητα και αμεσότητα του. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά του, κατέταξαν αμέσω​ς τις τηλεοπτικές του εκπομπές στην κορυφή από πλε​υράς ποιότητας ενημέρωσης και τηλεθέασης.