Η εν Χριστώ ζωή μου - Ιωάννης της Κρονστάνδης, Άγιος, 1829-1909 (Μπότσης Πέτρος, 2003)
ρεις τόμοι με ολόκληρο το πνευματικό ημερολόγιο του Αγίου Ιωάννου της Κρονστάνδης. Κείμενο αυθεντικό, πατερικό, κατάλληλο για κάθε χριστιανό και ιδιαίτερα για τους διακόνους του άμβωνα.