Τα μυστικά της σωστής επικοινωνίας - King, Larry (Αναστασιάδη, 1995)
Είναι κάτι καθημερινό. Ωστόσο η συνομιλία με τους ανθρώπους, ιδιαίτερα όσους δε γνωρίζουμε, μπορεί κάποτε να γίνει βασανιστική πρόκληση. Τώρα ο Λάρι Κινγκ, ο κορυφαίος συζητητής του CNN, που συζήτησε με όλους, από το Μιχαήλ Γκορμπατσόφ μέχρι το Μάικλ Τζόρνταν, μοιράζεται το μυστικό του: πώς θα επικοινωνήσετε με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικά σε κάθε περίσταση. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε κοκτέιλ πάρτι, επαγγελματική συνέντευξη ή κάνετε εσείς κάποια ομιλία, υπάρχουν απλά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τους ακροατές με το μέρος σας και να περάσετε το μήνυμά σας.