Ο εν Χριστώ αγώνας : μέσα στην αποστασία της εποχή μας (Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου, 2005)
Μία προσφορά ἀγάπης πρός τούς ἐν τῷ κόσμῳ χειμαζομένους νέους ἀδελφούς, ὡς ὑπερέκχυσις τῆς ἐν Ἁγίῳ Ὄρει ζωῆς ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ.