Ένας ψυχολόγος κοντά σου - Πιπερόπουλος, Γιώργος Π., 1942- (Ελληνικά Γράμματα, 1994)
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας μέσα από την πλούσια εθνική και διεθνή κλινική του πείρα προσεγγίζει εκλαϊκεύοντας (χωρίς να παρουσιάζει απλουστευτικά) καταστάσεις και προβλήματα που απασχολούν τον καθένα μας.