Ο σταυρός του Χριστού και η σημασία στην ζωή μας - Καψάνης, Γεώργιος Αν., Αρχιμανδρίτης (Μονή Οσίου Γρηγορίου, 1998)
Τά μεγάλα προβλήματα τῆς ἐποχῆς μας (προσωπικά, κοινωνικά κ.λπ.) βρίσκουν τήν λύσι τους στόν Σταυρό τοῦ Χριστοῦ. Στό τεῦχος αὐτό τονίζεται ἡ σημασία τῆς σταυρικῆς ζωῆς τοῦ Χριστιανοῦ στόν σύγχρονο κόσμο.