Οι Επιστολές του Αποστόλου Παύλου : προς Εφεσίους, προς Φιλιππησίους, προς Κολοσσαείς : ερμηνεία προς πνευματική οικοδομή - Αεράκης, Δανιήλ Γ. ([χ.ό.], 2005)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με τη Β' προς Κορινθίους Επιστολή του αποστόλου Παύλου. Είναι συγκλονιστικό το περιεχόμενό της. Όποιος εντρυφά στο θεϊκό της πλούτο, όχι απλώς θαυμάζει τον Παύλο, αλλά και σκιρτά μέσα του ο πόθος για την "αχειροποίητη" κατοικία, για την αιώνια ζωή. Κάθε κεφάλαιο αναφέρεται σε σπουδαίο ζήτημα. Αντί για πρόλογο παραθέτουμε χαρακτηριστικό σχόλιο για καθένα από τα δέκα τρία της κεφάλαια.