Προσεγγίσεις : Ελύτης, 'Ελιοτ, Σκυθίνος, Σεφέρης, Σούλτς - Δήμου, Νίκος, 1935- (Νεφέλη, 1982)
Θέματα: Από τον Ελύτη, τον Σεφέρη και τον Έλιοτ, μέχρι τα κόμικς. «Είναι ευφυής, αγχίνους, αβρός, πτητικός, γράφει το δοκίμιο με επιγράμματα, δεν φλυαρεί αλλά σκέπτεται ευθέως, πρωτοτυπεί...» (Ανδρέας Καραντώνης).