Επικοινωνώ άρα υπάρχω : δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία - Πιπερόπουλος, Γιώργος Π., 1942- (Ελληνικά Γράμματα, 1996)
Ο Γιώργος Πιπερόπουλος Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητής Επικοινωνιολογίας και Πρόεδρος στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζει τις επιστήμες της συμπεριφοράς και τις υπηρετεί.