Το τετράδιο της μυθολογίας - Κωνσταντακάκης, Κώστας; Μπιμπινιάρης, Γιώργος (Μυθολογία, 1997)
Αουγκούστο Μπόαλ, Το παραμύθι της Σούα-Σούα -- Νίκος Γκόβας, Το Θέατρο της Συνενοχής -- Ντίνος Δημόπουλος, Τα δελφινάκια του Ανβρακικού -- Όλια Λαζαρίδου, "Μια φορά κι ένα...τραγούδι" -- Δημήτρης Καταλειφός, "Πασχαλινά Διηγήματα"