Απο το στόμα στο χαρτί : δέκα τσιγγάνικα παραμύθια (Βουλή των Ελλήνων, 2017)
Δέκα παραμύθια από την προφορική παράδοση των Ρομά της Καρδίτσας δίνουν έμπνευση σε σημαντικούς συγγραφείς και εικονογράφους και γίνονται γέφυρα κατανόησης. Ένας μικρός θησαυρός μέσα από τον οποίο αναδεικνύονται τα ήθη, τα έθιμα και η κουλτούρα της φυλής των Τσιγγάνων, των αιώνιων ταξιδευτών...