Καββαδίας, Γ. Κ., & Κάτσικας, Χ. (2002). Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα.
Chicago-stil citatΚαββαδίας, Γιώργος Κ., och Χρήστος Κάτσικας. Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα, 2002.
MLA-referensΚαββαδίας, Γιώργος Κ., och Χρήστος Κάτσικας. Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα, 2002.
Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.