Καββαδίας, Γ. Κ., & Κάτσικας, Χ. (2002). Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα.
Style de citation ChicagoΚαββαδίας, Γιώργος Κ., et Χρήστος Κάτσικας. Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα, 2002.
Style de citation MLAΚαββαδίας, Γιώργος Κ., et Χρήστος Κάτσικας. Το εγχειρίδιο του καλού εκπαιδευτικού: ο δάσκαλος που αγάπησα και άλλες ιστορίες του μαυροπίνακα : παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα, 2002.
Attention : ces citations peuvent ne pas être correctes à 100%.