Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帐户
退出
登录
语言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文检索
题名
作者
主题
索引号
ISBN/ISSN
标签
检索
高级检索
检索
Manipulations d'enologie et de...
持有资料
引用
发送短信
推荐此
打印
导出纪录
导出到 RefWorks
导出到 EndNoteWeb
导出到 EndNote
加到收藏夹
Manipulations d'enologie et de technologie /
Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者:
Dupont, E.
(Συγγραφέας)
格式:
图书
出版:
Montpellier :
Ecole Nationale d' Agriculture de Montpellier,
[19--]
主题:
Οίνοι και οινοποιία
Τεχνολογία τροφίμων
持有资料
实物特征
相似书籍
职员浏览
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
持有资料详情 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
索引号:
663 DUP
复印件 Unknown
Not for loan
相似书籍
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
由: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
出版: (1986)
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σακχάρων /
由: Καρακαλπάκης, Δημήτριος, κ.ά.
出版: (1976)
Le vin sans raisin, ou, Maniere de fabriquer sof-meme toutes especes de vins et boissons economiques
出版: (1881)
L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /
由: Dujardin, J.
出版: (1902)
L' art de faire le vin /
由: Ladrey, C.
出版: (1871)
载入...