Κι εσείς διαφημιστής, Γιόχαν Σεμπάστιαν - Δήμου, Νίκος, 1935- (Δήμου, 1970)
Το βιβλίο περιέχει κείμενά μου γύρω στη διαφήμηση και τις συγγενείς τεχνικές επικοινωνίας, που πρωτοδημοσιεύτηκαν από το 1973 μέχρι σήμερα. (1981)